perjantai 18. tammikuuta 2013

IT'S PARADISE

Lankawilla paivat kuluu ja reissussa ollaan oltu huomenna jo viikko. Ollaan kaikki jo paasty nii reissufiilikseen, etta ei edes tiedeta mika viikonpaiva millonki on. Tanaa tajusin sentaa kattoo puhelimesta, etta on perjantai. Ollaan myos oltu pienta kisaa siita kuka on pisimpaan pesematta hiuksia. Neljantena paivana oli pakko luovuttaa. Laura kehu voittaneensa, koska meni kymmenen minuuttia Nooran jalkeen suihkuun.



Keskiviikkona oli meijan ihan eka kokonainen paiva taalla Lankawilla ja paatettiin viettaa se ihan perus turistimeiningilla. Aamulla herattii kaikki pirteina ja jetlagista selvinneina ja raahauduttii rannalle. Ollaan kaikki oikein kiltisti muistettu laittaa aurinkorasvaa ja makin oon laittanu jopa kolmekymppista!! Ylpeana voin kertoakin, ettei kukaan meista ole (ainakaan pahasti) palanut. (Rusketuksesta puhumattakaan.)




Illalla kaytiin perus shoppailemassa ja syomassa paikallisessa ruokapaikassa (lue makissa) ja kuunneltiin Lauran viihdyttavia juttuja. '' Eiko tonnikalaa saakaan kaikista kaloista?'' jne.

Eilen meilla olikin vaha kiinnostavampi paiva. Aamulla taas herattii pirteina tai sitten vahemman pirteina ja suunnattiin skootterivuokraamoon ja lahettiin ajelee kohti vesiputouksia. Odotukset oli korkealla, mutta joo olihan se ihan kiva. Kaveltii ainaki tuhat rappusta ylos ja nakymat oli ainaki huikeet. Vaha saikahettiin ku yhtakkia apina juoksi mettaan meijan pussien kanssa. Nooran ja Lauran laukkuja ei nakyny missaan ja sitte Tuulian kans oltiin aika paniikissa, etta se oli vieny ne. Joku britti lahti ettimaan niita sinne viidakkoon, ja sitte bongattiinki Noora ja Laura siella kauempana laukkujen kanssa. Vahan nolotti. No se apina oli aika sopo ja Tuulia syotti sille sipseja.



Meijan piti menna myos kaymaan kaapelihisseilla, mutta tuuli liian kovasti nii ei sitten paasty sinne. Loydettiin meille ihan oma privaattiranta. Ajateltii, etta mennaa kattoo auringonlasku toiselle puolelle saarta. Ajeltii siina sitte mun opastamana parisenkymmenta kilometria harhaan, ja ku paastii perille nii ei siella mitaa auringonlaskua ollu, tai edes rantaa.








Ei siina sitte, katsastettii toinen vesiputous ja ajeltii siina pyllyt jumissa ja jalat hapoilla takas hotellille. (no okei motelli) matkanvarrella nakykin ihan oikee auringonlasku. Nahtiin paikallisten ajelevan pikkutieta rannalle ja aateltiin menna sielta kans. Apinoihinhan me ollaan jo totuttu, mutta vahan siina jannitti ku parisenkymmenta lehmaa katteli parin metrin paasta ilman aitausta.

 


Tanaa ollaan otettu suht rennosti. Tosin Noora oli ilmeisesti kayny yon aikana ottamassa botoksia huuleen, ja oli ilmeisesti jaany toiselle puolelle ottamatta (tai sit se oli vaa hyttysen ansiota).



Olis kiva kuulla kuulumisia suomesta, joten laittakaahan kommenttia tai ei enaa kirjoteta!

Terqqui Ellu ja tytot!



Ps. Ollaan ehka keksitty aika hyva yllariplaani, meijan seuraavasta matkakohteesta. Ens kerralla ehka siita sitten lisaa.




5 kommenttia:

  1. Hyvää settiä terquin nikkis

    VastaaPoista
  2. Jatkakaa vaa nyt pykee lukee ku oon taas suomes terkuin jartsa

    VastaaPoista
  3. Komppaan nikkistä!! Terquin ekinza.com

    VastaaPoista
  4. Terveisiä kotiväeltä.Kertokaa mitä ootte tehny ja lisätkää pari kuvaa

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Tosta bannerista kun painaa niin näkyy uusimmat tekstit :)

    VastaaPoista