sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pangkor

Pangkorin saarella vietään tällähetkellä viimeistä päivää.

Torstaina aamulla pakattiin rinkat ja lähdettiin Penangilta kohti Pangkorin saarta, joka on lähempänä seuraavaa määränpäätämme, Kuala Lumpuria. Koko päivä menikin matkustaessa ja onneks löydettiin aika kivuttomasti meille yöpaikka. Todettiin, että saari on aika rauhallinen ja sehän sopi meille oikein hyvin. Illalla juteltiin paikallisten kanssa ja saatiin selville esim. että kana tarkottaa näiden kielellä lasta.

Perjantai meni rennosti rannalla kirjaa lukien ja makoillen. Tutustuttiin myös pariin suomalaisee.

Lauantai aamuna vuokrattiin pyörät tarkoituksena kiertää saari ympäri. Nää täkäläiset pyöräthän on huippuluokkaa ja kevyitä ku mitkä. Todiste siitä saatiin ku yhdestä pyörästä lähti kilometrin jälkeen ketjut, onneks Noora reippaana tyttönä osas laittaa ne takas! Jarrut pyörissä toimi miten sattuu ja vähä jännitti laskee näitä mutkasia mäkiä alas. Oltiin luettu jostain, että saari kannattaa kiertää vastapäivään, loivempia mäkiä kuulemma. Nojoo vaikka kierrettii vastapäivään nii kyllä siinä vaiheessa meinas usko loppua ku oltii talutettu pyöriä sellasta 500m korkeaa mäkeä ylös , täällä ku nää mäet ei tosiaa oo mitää pieniä. Olis vaan kannattanut kuunnella niitä suomalaisten varoituksia, mutta ku päästii takas hotellille niin fiilis oli oikein hyvä!

Tän päivän tekemislistaa ei oo olemassakaan, joten ollaan maattu rannalla ja otettu rennosti, ihan mahtavaa tää elämä täällä!

Huomenna suunta kohti Kuala Lumpuria ja sit keskiviikkona lennetään Filippiineille! Seuraavaan kertaan!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti