tiistai 26. helmikuuta 2013

BALI!!

Sori tästä blogihiljasuudesta, ei oo jaksanu ja ehtiny vähää aikaa kirjottaa ku on ollu nii hauskaa täällä Balilla ;)

Ollaa oltu täällä Kutalla jo yli viikko, maanantaina oli tarkotus lähtee Gilille, mutta laivat ei liiku muutamaa päivää, joten voi olla, että jää Gili näkemättä. No onpa ens kerralla sitte jotai näkemistä!

Täällä on muitaki tuttuja suomalaisia ja ollaa hengattu myös paikallisten kaa. Eka viikko on ollu aika toimintapitoinen, tytöt on kokeillu surffausta ( kaikki muut paitsi Ellu, mä en vaa uskalla!!!) ja Laura ja Noora on kohta siinä oikein hyviä. Meillä on kerranki hotellissa uima-allas, joten ollaa otettu myös rennosti altaalla.

Yks päivä käytii yheksän suomitytön ja paikallisten kanssa apinapuistossa vähä pelkäämässä apinoita. Ajeltii myös yhdelle vuorelle, josta olis kuulemma ollu iha mahtavat näkymät, mutta koska ollaa viisaina tyttöinä tultu tänne Balille sadekautena nii eihän me hirveesti mitää nähty ku oli nii sumuista. Matkalla takas Kutalle käytii juomassa maailman kalleinta kahvia. Kakkakahvia, nam!! Joku jyrsijäeläin syö kahvipapuja ja kakkaa ne sitte ulos ja siitä sitten tehää kahvia. Pakko mainita ettei se ollu mitenkää kovin erikoista..

Ollaa käyty myös nelistää draftingissa. Viimeistää siinä vaiheessa herättiin ku noustiin autosta ja saatii silmiä sen verran auki, että huomattii olevamme 15 työntekijän ympäröimänä. sitte kuulu hirveä KONG!!! ja työntekijät ölisi jotai tervehdykseks, saatettii hyppää vähä ilmaa säikähdyksestä. Lauran munkki jäi käsken ku oli aika lähteä melomaan. Oli kuulemma iha vappumunkin makusta :(( Kumiveneellä siis melotaan 16 kilsaa jokea alaspäin ja matkalla oli myös sopivan pelottavia pudotuksia. Oli tosi hauska kokemus, kuvia siitä tulee sitte myöhemmin ku saada ne tosta cdltä koneelle :) ehkä sitte Suomessa..

Tuulialla oli sunnuntaina synttärit ja niitä vietettiin rannalla oikee kakun kera! Melkee koko kakku hävis parempii suihin ja koira söi loput! Tais tulla sille vähä maha kipeeks.

Eilen käytii katsastaa muutamat biitsit, paikalliset kaverit halus näyttää meille paikkoja ja nähtii muutamia hienoja rantoja. Ekassa paikassa tosin ei paljon maisemista nauttinu, vähä jännitti ku Lauraa ei näkyny missää ja yhteyttä ei saanu. No onneks saatii Laurakin seuraamme seuraavalla rannalla, ne oli vahingossa eka menny sille rannalle, minne meijän oli tarkotus mennä vikana. Käytii myös kattoo Uluwatussa, joku näitten perinteinen esitys, joka oli aika mielenkiintoinen kokemus. On kyllä ollu tosi hienoa nähä vähä muutaki Balia ku vaan tätä Kutabeachia.

Enää kaks viikkoa aikaa täällä, sit vielä muutama päivä ollaa Singaporessa. 15. päivä tullaa takas Suomee, ai kauhee ku tää aika menee iha liian nopeesti!
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti