perjantai 15. helmikuuta 2013

PUERTO PRINCESA AND SABANG

Aika rientää ja yli puolen väliä ollaa jo menossa reissua. El Nidosta otettii privaattikyyti Sabangiin. Matkalla käytiin ziplainissa ja kaikille ketä ei tiedä mitä se on niin kerron sen nyt. Elikkäs kiivettiin monen mutkan kautta korkealle vuorelle, jossa meijät köytettiin vaijeriin ja tyrkättii alas. Superman asennossa oli huikeeta kattoo maisemia, minkä siinä uskals kattoo.

Nyt jatkaa tuulia . Sabangissa sitten löydettiin blue gottage niminen bungalovi paikka, yhteensä kolme mökkiä sisustettuina hyttysverkolla, joka oli katossa kiinni. Ötököitten ystävälle yö oli
Adrenaliinipitoinen, aamulla löyty mm yks kangasreppu järsittynä. Oltiin päätetty et käydään sabangilla underground riverillä, johon piti varata edellisenä päivänä vene. Meitä olikin sopivasti seitsemän että saatiin oma pikku boutti kohteeseen. Luolissa mentiin pikku kanooteilla jossa meillä ja muillakin oli oma soutaja.

Seuraava päivä otettiin lungisti aalloissa hypellen. Koska sabangilla rahat alko loppua uhkaavasti eikä sitä voinut sieltä lisää nostaa, päädyttiin paikan ainoaan ja kalleimpaan luksushotelliin syömään koska siellä pystyi käyttää visaa. Mutta oli se sen arvoista!
Seuraavana aamuna lähdettii paikallisen jeepin katolla kohti puerto princessaa. Riisisäkkien päällä taittu 3 tunnin matka kuin siivillä, välillä läimäsy naamaan palmunlehdestä herätti sopivasti. Puertossa törmättiin sitten taas tuttuhin kolmeen suomalaiseen ja meitä olikin sitten sellanen 10 hengen porukka parhaimmillaan illalla. Porukalla tsekattiin sitten paikalliset ystävänpäivämarkkinat jossa paikallisia riitti, samoin erilaisia kojuja joista sai lähinnä kalaa ja lihaa.

Tänään ollaanki sitte shoppailtu ihan urakalla kun on niin halpaa!! Viikon meiän kanssa olleet tobbe jimmy ja jani lähti aamulla eri suuntaan by lentokone. Kohta edessä bali ja muutamat hikiset tunnit lentokentällä, tuskin maltetaan odottaa! Tsirp!





























1 kommentti:

  1. Kivasti kolahti louhelaan kortti sieltä. Oli hieno!
    -Nipsu

    VastaaPoista