torstai 14. helmikuuta 2013

BORACAY PART II AND EL NIDO

Sori tästä blogihiljasuudesta, täällä on vähä huonosti nettiä ollu saatavilla ja on ollu senverran lepposta, että ei olla edes muistettu kirjottaa.

Boracayllä meni vikat päivät mukavasti kahvilassa istuskellen ja käytii myös vikana päivänä kiertelee saarta yhen paikallisen opastamana. Nähtii pari siistiä biitsiä ja käytii näköalapaikalla, josta näky koko saari.

Lennettiin tänne Palawanille Cebun kautta, joten vuorokausihan siinä taas meni matkustaessa. Oltiin päätetty ottaa bussi El Nidoon, mutta ku päästii lentokentälle meijät työnnettiin puoliväkisin täyteen ahdettuun vaniin, ei jaksanu alkaa tappelee vastaa ku oltii nii väsyneitä ja nälkäsiä. Kyyti oli aika pomppivaa tasoa, mutta maisemat oli ainaki huikeet.

El Nido oli kiva paikka, pääranta ei ollu kovin huikee, mutta siellä riitti saaria mihi pysty tekee retkiä. Yhtenä päivänä vuokrattiin kajakit ja lähettii melomaan. Löydettiin meille oikee sopiva ranta, ja paikalliset grillaili meille kalaa, Ai että oli hyvää! Illalla meijän huoneeseen oli pesiytyny maailman kaikkeuden toisiks suurin hämähäkki, sähkötki siinä meni sopivasti, ettei voitu pyydystää sitä. Nukuttiin sitte hämähäkin kanssa, ja pystyttiin siihen oikein hyvin, ihme kyllä!

Käytiin myös saarihyppelyllä Tobben, Jimmyn ja Janin kanssa ja nähtii hienoja laguuneja ja ihan huikeita maisemia! Snorklailtii ja syötii maailman parasta mangoa, tai mä taisin kyllä ehkä syödä kaikki ku oli nii hyvää!


Tällähetkellä ollaa poikien kaa Sabangissa, siitä sitte lisää ens kerralla, en jaksa nyt enempää kirjottaa, täytyy käydä hakee tuolta buffetista vähä lisää jälkiruokaa ;)

Have fun in Finland! Ellu

Ps. Onko meijän kortit jo tullu perille?

























1 kommentti:

  1. Ei rento, siellä te vaan niin tutuissa maisemissa chillaatte!

    VastaaPoista